Yleistä Rotuinfo Hoito-opas RuokintaFAQ Apteekkiapu Myynti-info

KARVANAAMAN KISSALA

Olen saanut kasvattajanimeni FIFéstä vuoden 2006 syksyllä ja CFA:han kissala hyväksyttiin syksyllä 2016. Haluan painottaa kasvattamissani kissoissa ensisijaisesti ystävällistä, mukavaa luonnetta ja toissijaisesti isoa kokoa, pitkää ja tuuheaa häntää, isoja silmiä "tappajakatseella" varustettuna sekä isoja korvia, joissa korvatupsut ovat plussaa. Tavoitteenani on siis kasvattaa rotustandardin mukaisia mahdollisimman isokokoisia ja tyylikkäitä norjalaisia metsäkissoja.

Karvanaaman kissala sijaitsee Kanta-Hämeessä "keskellä kaikkea". Hämeenlinnasta on 100km matkaa Helsinkiin, 140km Turkuun ja reilut 70km Lahteen ja Tampereelle. Asuminen "keskellä kaikkea" kerrostalossa rajoittaa kissojen määrää, joten kaikki kissat saavat tasapuolisesti rakkautta ja huolenpitoa osakseen. Ne ovat kiinteä osa perhettä ja osallistuvat kaikkiin kodin aktiviteetteihin (ei välttämättä aina ihan toivottava asia, esim. kissa maalarina ei ole hyvä idea). Ne nukkuvat samassa sängyssä ja lähes päivittäin käydään keskustelua siitä, mikä on mamman ruokaa ja mikä kissojen muonaa - kollin on varsinkin välillä vaikeaa tajuta, miksei kissa muka voisi syödä makaroonilaatikkoa. Kissat ulkoilevat ainoastaan valjaissa, tosin talvi on osoittautunut hienosteleville kissoille ikäväksi ulkoiluajaksi (inhottaa, kun lumi tarttuu tassukarvoihin).

Karvanaaman kissalan yhteystiedot:

Omistaja: Mari Mälkki
Osoite: Tanhukatu 1A1
13100 Hämeenlinna
Sähköposti: mari@karvanaaman.fi
Puhelin: +358 40 510 2392

HUOM1: Ennen kuin lähetät "Onko pentuja ja mitä maksaa"-sähköpostin, lue Pennut-osio sekä Myynti-info.

HUOM2: En vastaa tekstiviestitiedusteluihin, yhden lauseen sähköposteihin enkä sähköposteihin, joissa ei ole oikeaa nimeä ja yhteystietoja alla. Kyselyitä tulee paljon ja aikaa on rajatusti, joten on pakko priorisoida.


line

mari@karvanaaman.fi