Yleistä Rotuinfo Hoito-opas RuokintaFAQ Apteekkiapu Myynti-info

KARVANAAMAN KISSOJEN MYYNNISTÄ

Kaikki kissat, joita Karvanaaman kissala käyttää kasvatukseen, on testattu FeLVin, FIVin, GSD IV:n (NFO), HCM:n ja sienten varalta, minkä lisäksi niille tehdään aina veriryhmämääritys. Tarvittaessa kasvatusyksilöt testautetaan myös muiden perinnöllisien sairauksien ja vikojen varalta. Astuminen tapahtuu aina valvotusti ja tiineenä olevat kissat ovat jatkuvan huolenpidon alaisia. Pennut syntyvät makuuhuoneessani ja niitä käsitellään päivittäin - varsinainen sosiaalistaminen aloitetaan parin viikon iässä, kun ipanat saavat silmänsä auki. Kun pennut kasvavat, ne saavat vapaasti liikkua asunnossa. Pennut kasvatetaan virikkeellisessä ympäristössä; meillä on useita kiipeilytelineitä ja ikkunalautoja kiipeilyyn ja oleiluun, aivan liikaa kissanleluja sekä muitakin kissoja leikkikavereiksi. Ja jos pennut haluavat tulla syliin nukkumaan, aina löytyy tilaa vielä yhdelle pienelle karvanaamalle.

Kaikki kissat ovat perheenjäseniä ja lemmikkejä ja niitä kohdellaan sen mukaisesti. Kaikki luovutettavat pennut myydään vain sisäkissoiksi, niitä voidaan ulkoiluttaa joko valjaissa tai sopivassa turvallisessa ulkotarhassa, josta niillä on vapaa pääsy sisätiloihin niin halutessaan. En myy kissoja koteihin joissa ne joutuisivat olemaan pitkiä jaksoja häkeissä: ymmärrän, että leikkaamaton uros saattaa olla tarpeen pitää eristettynä naara(i)sta, mutta tilan pitää sellaisessa tapauksessa olla riittävän tilava sallien urokselle riittävästi liikuntaa ja virikkeitä (lue tarkemmat määrittelyt eläinsuojelulaista). Suhtaudun myös pienellä varauksella pentujen myymiseen koteihin, joissa on reilusti alle kouluikäisiä lapsia eikä aikaisempaa eläinkokemusta - pieni lapsi ja pieni kissa ei aina ole hyvä yhdistelmä, ei kissan eikä lapsen kannalta.

Kaikki pennut luovutetaan rekisteröityinä, madotettuina, rokotettuina ja sirutettuina. Kaikki luovutettavat pennut ovat eläinlääkärin tarkastamia ja terveitä ja saavat eläinlääkärin todistuksen tehdystä tarkastuksesta mukaansa. Pennun mukana uuteen kotiin tulee myös pentupaketti, joka sisältää infoa kissanpidosta, ruokaa johon pentu on tottunut sekä muutamia kissanleluja. Lemmikkipennut myydään leikkaussitoumuksella tai varhaissteriloituina/kastroituina. Jos pentu myydään leikkaussitoumuksella, ostaja sitoutuu suorituttamaan pennun kastroinnin/steriloinnin viimeistään pennun ollessa 10 kuukauden ikäinen - tämä huomioidaan kissan hinnassa siten, että hinnasta saa 85 euroa takaisin, kun toimittaa kasvattajalle oikeaksi todistetun eläinlääkärin todistuksen kissan kastroinnista/steriloinnista ennen kuin kissa täyttää 10 kuukautta.

Miten varaat pennun?

Sovi asiasta sähköpostilla tai puhelimitse, tai käy katsomassa pentuja kissalassa tai näyttelyissä. Määrittele haluamasi pentu - väri, kuviointi, sukupuoli, mahdollisesti kuka on isä tai äiti.

Noudatan seuraavaa käytäntöä pentukaupassa ja -varauksissa:

Artikkeli siitä, miksi rotukissa maksaa.
Sivun alkuun


line

mari@karvanaaman.fi