Iineksen L-pentueen tiineys- ja pentupäivis


Tammikuu| Helmikuu| Maaliskuu|Huhtikuu

Huhtikuu

02.04.2017
Siskon perhe kävi katsomassa pikkuisia, kun Helmi 4v ei ole koskaan nähnyt noin pieniä kissoja. Eikä näin isojakaan, vaikka kotona onkin maatiaiset Miiru ja Viiru. Oli vähän jännää hommaa kun kissoja menee ja tulee ja viipottaa monesta suunnasta eikä oikein aina tiennyt, uskaltaisiko niitä silittää vai ei. Ja Pikkukissan - joka tosin ei ole enää kovin pieni - käpälä oli yhtä iso kuin Helmin käsi! Kissat tykkäsivät kuitenkin Helmistä ja Helmi niistä, joten kotona olikin kuulemma kuulunut saman tien "Äiti koska meille tulee kissanpentu?"

06.04.2017
Marski ottaa mallia isommistaan, mikä on varsin kätevää. Nyt se osaa sy&öuml;dä siististi lautasen reunalta eikä m&öuml;ngi enää lautaselle sy&öuml;mään. Se on tajunnut my&öuml;s hiekkiksen käyt&öuml;n, joskin epäilen kyllä, ettei ihan kaikki mene kuitenkaan sinne vielä ja Alma hoitanee osan. Ainakin ekasta isommasta asiasta tuli paniikki - ihmek&öuml; sinänsä, jos maha toimii kun sy&öuml;dään kerralla 10% omasta painosta - ja osa meni sitten lootan ulkopuolelle, mutta ainakin yritys oli hyvä.

08.04.2017
Ihana Tikru. Se on ihan loputtoman kärsivällinen pikkuveljensä kanssa, ei haittaa vaikka veli puree korvasta kun ollaan päikkäreillä ja muuten tekee kaikkensa saadakseen siskon leikkiin. Vähän silmiään raottaa, että voisitko nyt rauhoittua. Leia ja Muru eivät välttämättä vaivaudu tällaisiin menetelmiin vaan sieltä tulee jokseenkin suorasukaisesti lopetuskäskyä.

13.04.2017
Nyt se alkaa taas, se ikävä vaihe eli pentupakettien kasailu. Pääsiäisenä lähtevät Tikru ja Muru uuteen kotiinsa, pääsivät siis molemmat samaan paikkaan, mikä on oikein hyvä niin niillä on seuraa ja tukea toisistaan. Päikkärikaverit siis lähtevät, mutta onneksi Marski on jo oppinut saman homman ja Siiri-mummohan on aina valmis parin tunnin zetaan.

29.04.2017
Kiirettä on pitänyt enkä ole ehtinyt Marskin kuulumisia päivitellä. Tänään käytiin ekaa kertaa eläinlääkärillä ja koska Siiri-mummo sietää lapsenlapsensa läsnäolon niin ne matkustivat yhdessä, kun Siiri on hyvä siinä hommassa ja antaa siis lapselle hyvän esimerkin. Paluumatkaa varten oli kuitenkin varattu oma koppa myös Marskille, kun Siiri nukutettiin hammaskivenpoistoa varten, mutta eipä se näyttänyt mikään ongelma olevan. Siellä se veti zetaa ihan kaikessa rauhassa eikä piipannut yhtään.
Sivun alkuun

line

mari@karvanaaman.fi