Iineksen J-pentueen pentupäivis


Marraskuu| Joulukuu| Tammikuu| Helmikuu

Helmikuu

02.02.2015
Työt ja hevoset häiritsee taas kissaharrastusta, ei ehdi kuvata pentuja. Duunia olisi enemmän kun ehtii tehdä ja onneton kaakinrääpäle meni ja silppusi jalkansa, joten vaihteeksi askarrellaan sitten taas pumpuleiden, liimapinteleiden ja jeesusteipin kanssa. Ja jotta ei vaan homma loppuisi kesken, niin lupasin jeesata tallikaveria hevosen liikutuksessa kun kaveri makaa äänettömänä - oikeasti, ei kuulu pihahdustakaan - kuumeessa himassa. Kotona ei sitten jaksakaan kuin rojahtaa sohvalle, onneksi sentään pennut saavat hymyn huulille ainakin suurimman osan aikaa.

Jeremias on laajentanut kuskausrepertuaariaan, se näyttää roudaavan myös hiirtä, jättirottaa ja "kummitusta". Joonatan kuskailee myös jonkin verran tavaroita, mutta muut eivät vaivaudu. Jesperille olen naureskellut jo pari päivää, Grumpy Cat jää pian kakkoseksi noille ilmeille. Harmi kun en koskaan ehdi saada kameraa valmiiksi ajoissa!

05.02.2015
Hyvää Runeberginpäivää! Pentujen käsitys tortusta on nähtävästi hiukan eri kuin minulla, myös sen sijainnista voisi pitää neuvottelua. Aamuhämärissä sukan alta kuuluva *plutrs* ei ole hyvä aamunavaus ja aiheuttaa muutamia valikoituja kommentteja.

12.02.2015
Joskus ei tarvitse itse tehdä päätöksiä siitä, ovatko pennunkatsojat jees vai eivät. Frida - joka nyt ei varsinaisesti ole mikään maailman suurin ihmisystävä - päätti, että noitten kanssa voi oikeastaan leikkiä ihan hyvin. Yleensä koko kissaa ei pahemmin näy jos talossa on vieraita ihmisiä, korkeintaan se mulkoilee epäilevän näköisenä jostain sopivasta kolosta. Niinpä tein sen johtopäätöksen, että mamman vaavimurulle Jakobukselle taisi löytyä oikein hyvä koti. Tämän tarkoittaa suomeksi sitä, että kaikilla pikkumiukuilla on nyt oma koti varattuna.

13.02.2015
Perjantai 13. päivä. Eikös tämä ole juuri se päivä, kun kannattaa olla liikenteessä ainakin kahden mustan kissan kanssa? Haettiin ipanoille toiset rokotukset ja eläinlääkärintodistukset, oli harvinaisen tarkka lääkäri kyllä. Usein katsotaan aika summittaisesti, että juu hyvä kissa se on ja palikat kohdallaan, nyt tuli mm. yhteen todistukseen maininta hieman erikokoisista kiveksistä. Saa nähdä vetääkö pikkukatit yhtä fleguiksi kuin viimeksi.

14.02.2015
Hyvää ystävänpäivää! Pentujen viimeiset kuvat on lisätty kotisivuille ja valmistelen juuri niitten pentupaketteja. Luopuminen on aina haikeaa; penskat lähtevät maanantaista alkaen uusiin koteihinsa ja meillä meno hiljenee normaaleihin uomiinsa. Suunnitelmia pyörii päässä jo seuraavista pennuista, mutta nämä nyt tunnetusti eivät mene aina niin kuin Strömsössä - nytkin yksi suunnitelma on kiinni erään nuoren kollin kehityksestä ja toinen vaatii laskelmia omasta kalenterista ja kolmas ... no, katsotaan mitä näistä tulee.
Sivun alkuun

line

mari@karvanaaman.fi