Fridan N-pentueen pentupäivis


Tammikuu| Helmikuu| Maaliskuu

Joulukuu

28.12.2017
Tyypillistä. Huomenna pitäisi lähteä hevosen kanssa klinikalle, mutta Frida on viimeisillään tiineenä ja voi poksahtaa ihan koska tahansa. No, minkäs teet - ei voi kaviokastakaan jättää viemättä; toivottavasti katti tajuaa pyöräyttää pentunsa pihalle ensi yönä tai pantata niitä vielä vuorokauden. Se on aika levoton ja tietenkään mikään pesä ei sille kelpaa. Sohvan alle pääsy on estetty taas, tehkööt ipanansa mihin haluaa mutta ei sinne.

29.12.2017
Klo 04:12... Meillä on pentuja. *haukotus* Niitä on neljä ja taas hirmuinen mustilauma. *haukotus* Näillä muutaman tunnin unilla onkin tosi turvallista lähteä traikun kanssa ajelemaan... Onneksi sentään synnytys sujui ja koko porukalla on kaikki hyvin.

31.12.2017
Kakrut imevät hyvin, mutta pienin vähän huolettaa kun se jää jalkoihin. Lisämaitoa kehiin, niin ehkä se tästä lähtee taas. Ja tietenkin kaapissa ollut kissanmaito oli vanhentunut, onneksi kasvattajakaverilta löytyi hätäapua. Kiitokset siitä. :)

Tammikuu

02.01.2018
Hyvää uutta vuotta 2018! Raitakissa alkaa availla silmiään pikku hiljaa, muilla räpsyt pysyvät vielä tiukasti kiinni. Pikkuisin musta alkaa jo syödä itse paremmin, mutta kun se rassukka on niin paljon pienempi kuin ne muut. Ehkä siitä vielä tulee hyvä kissa.

05.01.2018
Viikko täynnä. Ja niitä onkin vain kolme, mitä ihmettä?! Missä se yksi on? Ilmeisesti mammat ovat taas avustaneet ja silmiänsä availeva musta löytyi toisesta pesästä. Ihmeen hiljaa se on ollut siellä, ilmeisesti on ainakin ollut maha täys.
Sivun alkuun

line

mari@karvanaaman.fi